Doelstelling

D56 WebDesign wil betaalbare websites maken voor bedrijven,  kleine zelfstandigen en particulieren.

Webdesign is de verzamelterm voor alles wat met een website te maken heeft. Ik ontwerp, bouw, ondersteun en beheer uw website. Of dit nu is voor een (kleine) zelfstandige die zijn of haar producten aanbied of een particulier die een hobby heeft en dit op een website wil tonen.

Ook uw bedrijfswebsite kan ik voor u maken.

Het idee voor een website moet echter van u komen! Van u verwacht ik dat u heeft nagedacht over de kleuren, de afbeeldingen en de teksten die op de site moeten komen. Maar ook bv een (bedrijfs)logo.

Ik kan uw website van de grond af aan opbouwen én daarna voor u in beheer nemen. Ik zorg er dan voor dat alle informatie (foto's, teksten) die u mij digitaal aanlevert, op uw site worden geplaatst.

De vormgeving van uw site doe ik uiteraard in nauw overleg met u.

Wilt u het liever zelf doen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Ik help u graag op weg en ondersteun u als daar behoefte aan is.

Doelstelling D56 WebDesign

De man er achter

Doelstelling D56-WebDesign

Mijn naam is Dick Speksnijder. Ik ben sinds 1988 werkzaam in de ICT branche in diverse functies en sinds 1996 bij de rijksoverheid. Momenteel fulltime werkzaam bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Mijn eerste website heb ik gemaakt in de midden jaren 90. De afgelopen jaren doe ik dit met het OpenSource pakket Joomla!

In augustus 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb mij ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam D56 Webdesign. Een nog jonge ondernemer dus, maar wel eentje met de nodige ervaring.

Ik vindt het leuk websites te maken waarbij de techniek erachter mij blijft boeien. Ook het proces van het ontwerp tot aan het eindproduct is een boeiende weg die ik graag met u wil inslaan.

Een website maak je niet alleen. Nee die maak je samen met je opdrachtgever. Waarbij ik het technische gedeelte voor mijn rekening neem en u vraag ik, een idee neer te leggen.

Heeft u een idee voor een website, maar geen idee hoe u dit kunt invullen? Neem dan een keer contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te horen of ik wat voor u kan betekenen.

Doelgroep

Mijn doelgroep zijn (mede) ZZP'ers, kleine zelfstandigen, bedrijven en particulieren die een website willen maar er zelf (vaak) niet de tijd voor hebben of nemen om zelf iets uit te zoeken en op te zetten.

Dat neem ik graag voor mijn rekening, want u bent al druk zat met ondernemen.

Moet u ook letterlijk balanceren tussen tijd en geld wanneer het op een website aan komt?

Tijd om een website op te zetten heeft een ondernemer vaak niet. En een website laten maken kost vaak veel geld.

Maar is dat ook zo?

Waar hebben we mee te maken wanneer we een website op het internet willen laten zien?

Klik hier voor "Webdesign in detail".

Doelstelling D56-WebDesign

Wat kost bij ons een site?