Doelstelling

Doelstelling D56 WebDesign

D56 WebDesign maakt betaalbare websites voor bedrijven, kleine zelfstandigen en particulieren.

Webdesign is de verzamelterm voor alles wat met een website te maken heeft. Ontwerp, bouw, ondersteuning en beheer van uw website is in goede handen bij D56 WebDesign. Of dit nu is voor een (kleine) zelfstandige die zijn of haar producten aanbied of een particulier die een hobby heeft en dit op een website wil tonen.

Ook uw bedrijfswebsite kan gemaakt worden.

Het idee voor een website moet echter van u komen! Van u wordt verwacht dat u heeft nagedacht over de kleuren, de afbeeldingen en de teksten die op de site moeten komen. Maar ook bv een (bedrijfs)logo.

Uw website wordt van de grond af aan opgebouwd én daarna voor u in beheer genomen als u dat wenst. Alle informatie (foto's, teksten) die digitaal worden aanlevert, wordt op uw website geplaatst.

De vormgeving van uw website wordt uiteraard in nauw overleg met u gedaan.

Wilt u het liever zelf doen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U wordt op weg geholpen en ondersteunt waar nodig.

De man achter D56 WebDesign

Doelstelling D56-WebDesign

Mijn naam is Dick Speksnijder. Geboren in 1956, vandaar de naam D56 WebDesign. Echtgenoot, vader van 2 zonen en trotse opa van 6 schitterende kleinkinderen.

Sinds 1988 werkzaam in de ICT branche in diverse functies en sinds 1996 bij de rijksoverheid. Momenteel fulltime werkzaam als projectmanager ICT bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Mijn eerste website heb ik midden jaren 90 gemaakt. De afgelopen jaren doe ik dit met het OpenSource pakket Joomla!

In augustus 2012 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb mij ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam D56 Webdesign.

Ik vind het leuk websites te maken waarbij de techniek erachter mij blijft boeien. Ook het proces van het ontwerp tot aan het eindproduct is een boeiende weg die ik graag met u wil inslaan.

Een website maak je niet alleen. Nee die maak je samen met je opdrachtgever. Waarbij ik het technische gedeelte voor mijn rekening neem en u vraag ik, een idee neer te leggen.

Heeft u een idee voor een website, maar geen idee hoe u dit kunt invullen? Neem dan een keer contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te horen of ik wat voor u kan betekenen.

Doelgroep

Doelstelling D56-WebDesign

Mijn doelgroep zijn (mede) ZZP'ers, kleine zelfstandigen, bedrijven en particulieren die een website willen maar er zelf (vaak) niet de tijd voor hebben of nemen om zelf iets uit te zoeken en op te zetten.

Dat neem ik graag voor mijn rekening, want u bent al druk zat met ondernemen.

Tijd om een website op te zetten heeft een ondernemer vaak niet. En een website laten maken kost vaak veel geld is een veel gehoorde opmerking.

Maar is dat ook zo?

Waar hebben we mee te maken wanneer we een website op het internet willen laten zien?

Klik hier voor "Webdesign in detail".

Wat kost bij mij een website?